Къде е опцията "забравена парола"?
ivan Къде е опцията "забравена парола"?
Няма такава.
ivan Къде е опцията "забравена парола"?
Няма такава.
Как да си редактирам таговете. Виж как се прецакаха и ми ги вади слято.
johnfound ivan Къде е опцията "забравена парола"?
Няма такава.
За чиф ти е тогава тоя емайл дето ми го искаш? Направи да се праща линк за ресетване на парола, не се стискай.
ivan Как да си редактирам таговете. Виж как се прецакаха и ми ги вади слято.
Горе до заглавието има моливче за редактиране на заглавието на темата и таговете.
В момента е-мейл нотификациите са изключени. Можеш да въвеждаш невалидни е-мейли, стига малко поне да приличат на е-мейл.
А нулирането на паролите ще трябва да го направя, но все не стигам до него.
johnfound ivan Как да си редактирам таговете. Виж как се прецакаха и ми ги вади слято.
Горе до заглавието има моливче за редактиране на заглавието на темата и таговете.
В момента е-мейл нотификациите са изключени. Можеш да въвеждаш невалидни е-мейли, стига малко поне да приличат на е-мейл.
А нулирането на паролите ще трябва да го направя, но все не стигам до него.
Missing privileges!
Е бива ли такова нещо? Ц, ц, ц, ц
ivan Missing privileges!
Е бива ли такова нещо? Ц, ц, ц, ц
Това е бъг. Ти си собственик на темата (първия пост) и би трябвало да можеш да я редактираш. Сега ще видя да го оправя.
Би трябвало да може вече да редактираш таговете и заглавието.
johnfound Би трябвало да може вече да редактираш таговете и заглавието.
А защо пише: Tags: max 3
Добре, че съм наблюдателен и видях други теми, който са с повече тагове.
ivan Пак ме излъга, нали?
Не съвсем. Има ограничение, но то е малко "хлабаво". При създаване на тема, има проверка за количеството на таговете и там могат да са само 3 зададени от потребителя, но ако в момента се намираш в някой таг (избран от списъка) този таг ще се добави автоматично в темата - тоест ще станат четири. А при редактирането засега въобще не съм слагал проверка. Тоест, в последствие могат да се добавят още.
Въобще, в структурата на базата данни няма ограничение за броя на таговете. Горните особености са само начин да се намекне на нуждата от дисциплина.