AsmBB

Power
Login Register

Can't set my avatar.

#15585 (ツ) akasei
Created 27.10.2018, read: 896 times

There is no error code, anything... page just take reload. http://wataha.net/logo.png

Can't even insert image to this post :) http://wataha.net/logo.png

#15586 (ツ) johnfound
Created 28.10.2018, read: 892 times
akasei

There is no error code, anything... page just take reload. http://wataha.net/logo.png

Can't even insert image to this post :) http://wataha.net/logo.png

Avatar:

The avatar must be exactly 128x128px; Your image is 80x80px.

Images in the post:

In order to insert image, you should use:

Your URL is simply wrong. The correct URL to your logo starts with https://.

The image label/url must start with "!" for block image and "?" for inline image. (otherwise it will be simply a link).

The image must not start at the beginning of the line (one space is enough). Otherwise it will be processed as a label definition. See the example.

Example:

Here is a link to [my logo] and [https://wataha.net/logo.png][another link].

Here is [!my logo] and [!https://wataha.net/logo.png] twice.

And also inline [?my logo] and [?https://wataha.net/logo.png] again.

Rendered example

Here is a link to my logo and another link.

Here is my logo and https://wataha.net/logo.png twice.

And also inline my logo and https://wataha.net/logo.png again.

AsmBB v2.9 (check-in: 6d407831308ba556); SQLite v3.31.1 (check-in: 3bfa9cc97da10598);
©2016..2020 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE